La nostra Maria

Des de fa 3 anys hem tingut una mestra molt especial. La nostra Maria ens ha ensenyat les lletres i els números i també coses molt més importants com és «ser bons companys» que és una frase molt curta que vol dir moltes coses. La nostra Maria és valenta, divertida i té un somriure molt gran. És viatgera, esportista i feminista. També té molt bones idees: idees grans que ens fan sentir capaços de fer coses grans. Els tigretons som una classe on tots i totes som molt diferents. Un dia ens farem grans de debò i potser no recordarem gaire aquests 3 anys junts. Però portarem dins nostre coses invisibles que són per sempre. Les coses importants que ens ha ensenyat la nostra Maria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s